IMG_8257En fin dag som avslutas med trehundra (fyra) knäckebröd, en fet kopp té och några avsnitt Sinkkuelämä på datorn, då min kära tv har pajat. Jag trivs skrämmande bra med dethär att bo i sängen – min soffa har jag som sagt sålt –  men jag tror min egen lägenhet håller på kasta ut mig. TV:n gick sönder tidigare i veckan. Ena väggklockan går för fort. Den andra för långsamt. Toalettlampan tror sig vara en strobolight… It´s a sign! Högre makterna vill att jag flyttar ut heti. Eller nåt.

Hade flow-dag i Helsingfors och arbetsdagen kändes som tre minuter. Och även om klockorna hemma på väggen inte tickar som de ska har jag lyckats byta batterier i båda min armbandsur. Så det råder ro i själen idag. Hoppas på att kreativiteten flödar även i morgon då beställningsarbeten ska fixas..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s