För första gången på vad jag gissar är ett halvår vaknade jag utvilad innan klockan åtta i morse, utan väckarklocka. Halleluja! Ovan känsla. Har haft en allmänt ultra-fantastisk helg med familjen, så det förklarar väl saken. Att skida i över en timme i strålande solsken på en öde åker – det är vad jag kallar avkoppling det. Utöver det har vi bland annat fotat mer fina vårkläder till DinoDina, mitt mörka hår har blivit ljusare (efter avfärgning med resultat orange, scary) och min lägenhet har fått nya hyllor på väggarna och dessutom hittat sig en hyresgäst. Som grädde på tårtan kom jag nyss hem från ett pass Grit Workout med Lotta. Trettio minuter FULLT tempo med svinmycket vikter. Inget tramsas. Ingen återhämtning. Jag fullkomligt älskar det.

Det lixom känns jääävligt bra idag. Trots att min TV är sönder.

vernon-dress klipt

Fantastiskt klänning härifrån.

2 reaktioner till “Monday as it should be

  1. Ojj grattis!! Jätte skönt att du fått lägenheten uthyrd!!! Ett problem mindre i världen. 🙂 Här snöar det som bäst, men vi får hoppas att de e våren som gör dig lite piggare ❤

    Gilla

    1. taaack jofan de e så skönt att de e fixat. nu ska jag bara sälja bort allt ja äger typ (nånä men nästan) å njuuuuuta av våååååren. Har du full vecka? Ska vi ta deitti efter jobbet nån dag? jobbar från butiken ida å imorn, men ringer dig senare i nåt skede!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s