Det känns bisarrt att ena dagen sköta eftisbar och åka pulka, nästa dag sälja kläder i Helsingfors, följande dag planera sommarkollektion 2014 och kommunicera med producenter, och sedan plötsligt glo på köksinredning och planera el-uttag. Jobb. Husprojekt. Jobb. Och jobb. Så har det pågått i över ett halvår nu och visst, till en början går det fint. Omväxlande och roligt med nya utmaningar. Men att jobba såhär resten av livet? Aldrig. Dethär är ändå ingen nyhet. Jag visste att det skulle bli trassligt redan då hela dethär kalaset påbörjades i augusti. Och jo, sakta men säkert börjar det kännas som om det bor tre olika typer i min kropp. Tre personer med olika jobb, olika viljor och mål. Alla tre river mig åt varsitt håll och tar mer och mer plats. And it´s getting crowded  in my brain kan jag lova. Dagar blir veckor och veckor blir månader innan jag ens hinner säga morjens. Tanken var att jag skulle övergå till heltid i Helsigfors så småningom. Nu är jag inte längre så säker på att det är en huippu lösning. Vet inte hur jag ska vända och vrida på det, men på nåt sätt måste min livssituation ändra till sommaren. Det är ett löfte. Till mig själv och mina medmänniskor Hur? Ingen aning.

Första prioritet just nu är iallafall att hyra ut min lägenhet och flytta in med Johan. Jag är medveten om att det är väldigt väldigt mystisk att bygga hus med någon man inte ens bor med, men det är en annan story. Tillfälligt kan vi båda klämma in oss i hans radhuslägenhet för att spara penga och problem. En hel del möbler har jag redan sålt bort och ytor målas och fräschas upp. När lägenheten är uthyrd kan jag simma lugnt ett tag igen och ta tag i nästa projekt. Amen.

5 reaktioner till “Three is two to many

  1. Det där med att bygga hus med någon man inte ens bor ihop med. Ja, det kan tyckas konstigt. Men det är faktiskt du och Johan som bestämmer hur ni vill göra i erat liv. Jag är över 30 och bor inte med min pojkvän sedan flera år tillbaka heller. Måste jämt förklara mig för det. Men jag tycker faktiskt att det bara är vår ensak.

    Gilla

    1. Det har du så rätt i! Jag orkar lixom inte heller förklara mig. Fast vi inte bor ihop betyder det ju inte att vi int skulle tycka om varan. Det är mycket praktiskt som ligger bakom det hela, så därför skippar jag det kapitlet i bloggen 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s