Sammaställer bilder från 2OR+BYYAT runway Show som droppat in från triljoner olika stället. Jätte jätte jätte kiva att folk verkar gilla visningen, speciellt då själv fått vara med om hela processen och personligen jobbat fram många av plaggen. Vissa plagg käns som mina små babysar. Fel i huvudet var det här. Nedan mina personliga favoritpics och outfits och en liten koppling till på hur en del av den plaggen kom till.

IMG_6086 Börs

favvo runway outfits 1

SJUKT skön modell. Bra attityd. We like her. Halsbandet/armbandet har jag redan i mina ägor.favvo runway outfits 2 Brallorna och jackan i det ”våta” tyget ska definitivt flytta in i min garderob! Här var jackan i utvecklingsstadiet.favvo runway outfits 3Läder”västen” är sjukligt cool och fick enormt mycket uppmerksamhet. favvo runway outfits 4Tyget i denna klänning är på vippen till hysteriskt, men i måttliga mängder grymt! Såhär såg det ut då kjoldelen föddes i form av en drapering på docka. Detaljerna syns inte så bra på bild. Efter många om och men blev det orange löstagbart tyll som släp.

favvo runway outfits 5  Åtsittande paljettklänningar är vanligtvis inte min juttu, men detta tyg i kombination med fenomenal passför är bara pörfekt. Mönstret gjorde jag i studion och visade si att första versionen funkade som sådan. Proto nr 1 som ni ser här alltså. Händer inte ofta.  favvo runway outfits 7Top model vinnaren från Kina – nästan 190 cm lång – var snygg i allt favvo runway outfits 8Nytt för i år är kläder för män. Andreas såg inte illa ut han heller. Bra humor (och magrutor) hos den killen. favvo runway outfits 9

favvo runway outfits 6favvo runway outfits 10

De tre sista klänningarna är alla olika versioner av den draperade kjoldel jag jobbade fram här.

 IMG_6248

Det var mina favoriter. Bilder från hela visningen kan ni som sagt kytta på här.
(funkar desvärre inte från min dator. Tydligen någon updatering av browsern som måste göras)

2 reaktioner till “Favourite ones

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s