IMG_6399 (800x507) IMG_6412 (800x513)  IMG_6419 (800x533) IMG_6411 (800x513) IMG_6415 (800x533)

Låt mig presentera min absoluta favvo-tidning Habit som tillsammans med äggmackan bjöd på en härlig morgon. Under studietiden läste jag alltid denna glassiga härlighet i skolans bibliotek. Snordyr. Att offra en veckas föda för en tidning kändes inte jättelogist. Efter studierna föll den i glömska och svenska ELLE har stått för inspirationen och researchen på firmans räkning. ”Inspirationslitteratur”.

Men nu under modemässan i Köpenhamn fick jag ett kärt återseende med denna tidning, som berättar mer om modebranschen från företagarnas synvinkel: Nya företagsidéer, samarbeten, utbildningar, mässor, modeförsäljningen under året, nya material- och arbetstekniker… Sånt. Fruktansvärt intressant för en företagare inom branschen! Och ett bra komplement till vanliga modetifningar. Överväger en prenumeration. Helt klart. Synd bara att den kostar skjortan. 10 numror för 2310 kronor är fortfarande liiite saftigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s