IMG_6603 (800x522)

Moi. Märker att det är länge sedan jag visat min nuna i denna blogg. Jag har inte tappat fejset. Bara varit olidligt trött det senaste året typ (är det möjlight att åldras i förtid bara pga trötthet? Mina rynkor har förökat sig i skärmmande takt). Helgen blev fullsmockad med program. Blanda annat baby-shower för min syster som bär på en super-duper stor och fantastiskt fin babymage. Jag förvandlas till en känslosam lipsil bara av att se på henne. Så fin är hon. Och snart blir jag moster. YESS!

Trots sportlov (= stängt eftis) fortsätter veckan med program. Idag jobbade jag för ovanlighetens skull i Canny hela dagen (mitt vakio lördagsjobb). Drog på mig normala kläder. Borstade frillan. Och såg nästan ganska fint funtad ut när jag sålde kläder till Karisborna. Riktigt gemytligt arbetsdag faktiskt. Fint humör. Och tackvare sportlovsfirandet kommer jag jobba i Canny även torsdag och lördag. Kom in och säg morjens vetja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s