IMG_6187 (800x533) IMG_6190 (800x533)

På tåget än en gång – fredag, whooop whooop – påväg till jobbet. Lusläser blanketterna från skatteverket och försöker begripa nåt och pussla ihop det med bokföringen som mamma fixat till mig(!) Yepp. Ibland är jag nog en bortskämd jävel. Medan jag var i köpenhamn organiserade mamma hela min bokföring för mitt företag och skrev ut både balans- och resultaträkning och verifikat och hela alltihop. Min mor är en sån där som kan allt. Och hjälper alltid. Nu gäller det bara att fylla i blanketterna från skatteverket och så är saken biff för år 2012. Första året som företagare. Om än bara som sidosyssla.

Tack snälla mamma<3

En reaktion till “taxes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s