IMG_6126 (800x519) IMG_6139 (531x800) IMG_6143 (800x499)

Åh så uppfriskande med vårfärger! Gröna, bronze och orange små 2OR+BYYAT väskor droppade ín igår och säljs nu i våra butiker. Några färger finns redan på Webshoppen (blå, grå, svart, beige) men de övriga ska laddas upp senare i veckan. Ljuvliga små saker som mäter cirka 9 x 15 cm. Äkta läder såklart. Pöööörfekt för pengar, nycklar och telefon när man springer på stan. Jag tror jag satsar på en orange… eller grå. Eller kanske… alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s