IMG_6003 (800x532)IMG_5899 (533x800) (2) IMG_6017 (800x533)  IMG_6008 (800x533) IMG_6021 (800x532)

Mitt bildmaterial från modeveckan är som sagt under all kritik i år. Beror främst på att jag jobbade med något non-stop. Dessutom hade vår medhjälpare Astrid kameran med sig överallt så jag blev… lat. Ska be bilder av henne i nåt skede. Ovan åtminstone ett par pics tagna minuterna innan modevisningen, då modellerna stod färdigt på rad och jag hade tid att andas en microsekund.

Jag och Pierre hade alltså ansvaret för backstage området under själva visningen och ni begriper inte hur många trådar det gällde att hålla koll på. Fjorton modeller. Lika många dressers (frivilliga påklädare. Tackar högre makter för dem). Ett team för makeup. Ett till tema för hår. Trettiotre outfits med asseccoarer. EN MILJARD frågor av alla på samma gång. Svettades som en tok och talade svenska-danska-engelska om vartannat. Kläder skulle provas, dressers utdelas till modeller, accessoarer arrangeras, frisyrer justeras, skor testas… Jag tror påriktigt att jag hade sex armar och tre hjärnor där ett tag. Skräckblandad förtjusning. Men det ordnade sig på nåt jäkla vänster och då visningen började var läget under kontroll. Lycka. Så jäkla skön känsla.

Så har man varit med om det också. Vi hoppas på fler visningar de kommande åren. Helt klart. Bilder från visningen kan ni kolla på här. Av någon anledning kan jag inte själv se på alla bilder. Beror tydligen på några ogjorda uppdateringar?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s