IMG_5452 (800x533)

IMG_5467 (800x533)IMG_5497 (533x800)

Söndag. Och jag borde jobba mig fördärvad men istället sitter jag i arbetsrummet och bara glor på mina tofflor som mommo stickat åt mig. Fula college brallor. Och en färsk gardinlugg. Dit for sju månaders odlande av pannhår. Orkade lixom bara inte se groteskt ful ut helatiden Tack för klippet igen kusin Sofie! Inte så fashionabel av mig precis. Ett par klänningar till höst/vinter kollektionen skulle egentligen måsta sys ihop idag. Men. Nä. Symaskinerna får nog stå. Det lixom blir inte till nåt. Kan eventuellt bero på de där Caipiroska drinkarna som sjönk igår på firmafesten. Men bara kanske. Söndagar är ju lite heliga. Så jag gråter lite extra imorgon istället då tidtabellen blir kortare än kortast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s