IMG_5338 (800x533)  Klick klick klick KLICK KLICK KLICK. Åh det blir så fint!

Avslutade dagen med en spontan fotoshoot på jobbet, då vi behöver bilder till vår 2OR+BYYAT monter på modemässan. Modellen som vi vanligtvis använder oss av var inte tillgänglig, så ni kan ju gissa vem det var som stod och head-bangade framför kameran istället. Men snärttig blev det! Min kollega Pierre är väldigt väldigt väldigt kinkig. En bra egenskap i denhär branschen. Men desvärra inte så jätte trevligt för mitt stackars huvud. Värker lite extra ikväll. Och jag ber en bön att febern inte kommer tillbax. Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s