Alltså vad ÄR detta för bedrövelse hemma i min soffa? Det är tammefan ofattbart. Kände mig hängig i morse och skyllde på överdrivna mängder soff-häng denna helg. Ledig ledig ledig jag är jättejättedålig på att vara ledig. Så hoppade i bilen och körde hem till backgränd, drog på mamma skidor och schwuuuuuuschade ut över åkrarna. Svetten sprutade och pulsen skenade. Så frytansvärt fantastiskt… tills jag föll i en nerförsbacke, slog knät rakt på en frusen koskit och lipade som en baby fem minuter i snön innan jag klarade av att ta mig upp.

Sitter nu hemma i soffan. Med en fet bula vatten i knät. Svullen och stukad vrist. Och feber. FEBER!!! Varifrån kom den lixom? Utan innbjudan. Smått panikslagen, eftersom vi har hysteriskt mycket att göra på jobbet och jag inte ens kan tänka tanken att stanna hemma. Nej nej nej. Så jag ligger naglad vid soffan, ser på Sex and the City, öser in pesto-knäckebröd och Fazermint från julen (ni vet, man intalar sig att ”det är viktigt att äta massor då man är sjuk” och öser i sig halva skafferiet) och känner mig  bedrövlig och stressad. Försöka. Varva. Ner.

Jag må så vara sjuk i ett par dagar – bara jag är frisk till modemässan i Köpenhamn. För annars…

 

 

3 reaktioner till “Miserable

  1. Samma här… Feber… Och ändå klarar jag inte av att ligga stilla. Har städat hela huset och varit ute och mockat snö på gården största delen av dagen, inte så underligt att man inte blir frisk. Men ORKA ligga stilla!

    Gilla

    1. ja vet. SVIN tråkigt 😦 Fattar int detdär med att ligga still en hel dag. Det gör mig galen. Feberfri i morse så tnker utmana ödet å gå till jobbet ändå. Hoppas du frisknar till oxå!

      Gilla

  2. Pingback: Bullshit | elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s