IMG_9969 (800x600) IMG_9965 (800x591) IMG_9974 (800x600)Yep. Nu är det officiellt. Kanske ingen nyhet som bidrar till floder av tårar och världens undergång, men för mig personligen känns det lite sorgligt att Tygmagasinet stänger i Februari – enda vettiga tygbutiken i regionen. Många många många gånger har det stället försett mig med tyger. Tillochmed beställt in sådant som jag vill ha. Och jag lockades lite av tanken att ta över stället då jag fick höra om stängningesplanerna i somras (jag menar tänk er 177 kvadrat för  bara tyger och tillverkning. Drömmen). Fel tajming bara.

2 reaktioner till “closing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s