IMG_8891

Söta öde, helgen kunde inte komma mer lägligt. Jag är som en slarva på tåget nu. Kämpat med mönster och prover på olika paljettklänningar hela dagen. Sista minuten. EN arbetsvecka kvar tills vi åker till Köpis, fatta det. En hel hög med prover droppade in från Estland idag. Sömerskorna hade gjort ett fenomenalt jobb! (Öde vad fina nästa säsongs höst/vinter jackor blir!). Nu hoppas vi bara klänningarna också hinner bli klara i tid så, sover vi lugnt igen.

Nedan ett mönster på en draperad silkeskjol jag gjort. Inte så konstigt att det ibland är svårt för sömerskorna att begripa instruktionerna.

2OR+BYYAT AW13 Drape silk group (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s