DSC00925 (800x598)Det är över en månad sedan jag var placerad i 2OR+BYYT butiken senast. Men idag var jag tillbax. Eftersom vi har lite dunder-brådis med planering av höstkollektionen draperade jag färdigt en kjol i butiken. På en av provdockorna. Varför inte lixom. Under min praktik i Köpenhamn (hos MAXJENNY) satt vi ofta uppe i butiken och draperade, bara för att underhålla kunderna (och varan) lite.

Har varit en allmänt flow dag. Sov övernatten hos Henrica, vilket alltid känns lite som att sova på hotell (vi snackar svinrent, värdens skönaste soffa, dunder moronmål OCH sällskap). Tack för det pinglan, igen! Så utvilad(!) och fräsch(!) och glad(!!) tog jag metron till jobbet. Hade enmiljard kunder över dagen. 40 minuter efter stängningstid gick sista shopparen. Bra försäljningssiffror i utbyte mot en svettig turbo-spurt för att hinna till tåget.

 

DSC00905 (800x600)

Är väl medveten om att frisyr-bakåtslick och rakt-framifrån pose är bland det fulaste jag kan bjuda på (personligen), men ville föreviga sminkningen. Glömde lägga på mascara och det såg riktigt frääääscht ut med bara en svart skugga. Note to self.

DSC00898 (800x600)Helrött var inte fel det heller.

3 reaktioner till “Multi tasking and makeup

    1. haha YESSS du kund säga Tack! 😀 Framsteg Heni. De va super-duper-kiva å skönt som allti ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s