IMG_4590 (512x800) IMG_4593 (800x533) Bland allt hysterisk jobbande har jag klämt fram ett par beställningsarbeten på sidan om också. Håller mitt eget företag E/S Design rullande. Blir ofta så bråttom med leverans att jag inte hinner fyra av vettiga bilder. Bra jag. Nä. Ovan ändå en svart ylle jacka jag sydde till en kund för ett tag sedan. Mallen tog vi från en gammal jacka som hon gillat, och graderade endast upp den en storlek, förlängde jackan ett par centimeter och sydde upp i nytt, fräscht ylletyg. Mer ett sömnadsjobb än designjobb alltså. Men min egen version i rött och läder sätter jag min egen prägel på. Ska försöka få den klar nån kväll.

IMG_3966 (529x800)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s