IMG_5207 (800x532)

Som avslutning på min helyllesöndag (den fortsatte med två timmars utomhusvistelse med familjen och bastubad. Vi borde få stryk) tänkte jag mig en smarrig blodgrape som kvällsmål. Nyårslöfte om hälsosamt leverne i tankarna. Kanske sämsta iden någonsin. Jag menar hur fan äter man blodgrape utan att sprutmåla soffan med fruktjuice? Tekniska tips mottages med tacksamhet. Meeeeen jag får skylta mina nya fina Iittala/Taika tallrikar. Syndigt fina. Julklapp av mam&pap. Som tur har jag en bajs-brun soffa. Och blir jag någonsin sugen på té – och numer även blodgrape – är det bara att suga frenetiskt på ena soffdynan.

 

4 reaktioner till “Couch food

 1. Hej ville bara Tacka för den inspiration du ger! Du och din blogg är riktigt inspirerande! Fortsätt så 🙂

  Gilla

  1. men tack snälla, vad roligt att höra! Blir påriktit väldigt väldigt glad då någon orkar/ids/vågar ge feedaback! Och positiv sådan är ju alltid trevligast 😀

   Gilla

 2. Du har väll en citruskniv? Mycket lättare att skära loss bitarna med den än med bara sked..

  Gilla

  1. haha nä det har jag inte 😀 Men märkte själv att det var enklare att skära ut bitarna istället. Meeen ändå ganska knepigt… Ska ta å skaffa mig en sån där citruskniv!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s