ritningLivet är ju inte bara jobb helatiden heller, även om det vissa dagar känns så. Lotta framskrider med bröllopsplaner och har köpt THE dress. Själv har jag och Johan ökat tempot med våra husplaner. Det händer grejer gott folk! Banklån kirrat. Offerter åt höger och vänster. Känner mig väldigt väldigt medelålders. Skickade nyss iväg några ändringar på en ritning vi jobbat på och ja – här ser ni vårt kommande hus. Eller tja, planlösningen. Troligtvis. Något ditåt. Lite sjukt är det ju nog. Att vi ska bo i ett hus. Ett GEMENSAMT hus. Jag önskar jag kunde flytta in igår.

11 reaktioner till “our house

 1. Vad kul! Har själv precis köpt hus (eller mera bygge) i Gammelboda. Inflyttning i vår 🙂 när räknar ni med att huset är klart?

  Gilla

  1. vad roligt! vi ha kört omkring en hel del i Gammelboda och spanat på hus för att suga i oss inspiration 😀 Vad för sorts hus har ni skaffat åt er? Vår tidtabell är inte spikad än men går det som vi vill flyttar vi in till nästa höst/vinter. Tänker dra igång så fort snön smälter på våren!

   Gilla

  1. haha i know. Samtidigt som jag skrev dethär inlägget märkte jag att shiiiiiiit vad gamla vi blir 😀 Men så ska det va, skulle inte villa va 18 pånytt åtminstone! 🙂

   Gilla

 2. första gången ja får se ritningarna! Ser ju helt passligt perfekt ut! Ser också att jag kommer at få ett eget rum där! 😉 ❤

  Gilla

  1. ja men självklaaaart kommer du det! 🙂 och ska se till att ordna ett parasoll till terrassen också så kan vi alla njuuuuta på sommaren!

   Gilla

  1. vi har tomt på nya området/Herrmans vid Landsbro. Där som växthusen en gång varit 🙂

   Gilla

 3. Vi ha hus av långvirke, dvs inget pakethus. Vi köpte det i byggnadsskede, då ytterskalet var färdigt.på det viset kom vi undan allt pappersarbete med ritningar, lovansökan, ventilationsplaneringar etc. Nu e mellanväggarna uppe å till näst skall ytorna lagas! Beställde just inredning till kök, hjälpkök, badum, wc, samt garderober. Kul att bygga hus, men MYCKET att fundera på 🙂

  Gilla

  1. Åååååh vad smart att köpa halvfärdig! För de e ju så sviiiinsvårt att bestämma sig då alternativen är oändligt många! Hittills har det varit ett evigt papperskrig så ni gjorde ett smart drag som slapp hela den biten. Men bara ytterväggarna kommer på plats börjar det antagligen kännas mer verkligt för oss oxå:) lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s