draperingModemässan närmar sig. Om mindre än tre veckor pyser vi! Hysteriskt. Och i väntan på mer prover (droppar in titt som tätt nu) är det tänkt att vi ska tillbringa de sista veckorna med att drapera ihop klänningar till visningen i Köpenhamn. Omväxlande arbete. Väldigt befriande. Kreativt. Riktigt roligt. Men hemligt än så länge.

Det positiva med att drapera och forma kläderna själv är att man på förhand vet hur plagget kommer att se ut då det skickas iväg till fabriken för att sys upp. Då slipper man en massa mellanskeden, missförstånd och ändringar. Och får göra annat än attsitta med röven framför dator helatiden. Den där tidsbristen som flåsar en i nacken är däremot en annan femma, då drapering kräver nerver vilket jag är känd att inte ha allt för mycket av. Resultatet idag blev ändå huippu och ska förvandlas till både kjol och klänning.

Imorgon. För nu firar jag med köttpirog (färsk från Lidl, enda rätta) framför TV:n. Kalla det vad ni vill, jag kallar det LYX!

2 reaktioner till “Draping dresses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s