IMG_4966 (509x800)

IMG_4915IMG_4983 (800x532)Ledig dag. Slapp sådan. Avnjöt kaffe med Lotta halva förmiddagen och kom nyss hem från en snabb fotografering med Linda. Nya vårkläder droppar in till hennes webshop. LJUVLIGT. Men det var nog det enda ljuvliga i studion kan jag lova. Man är inte precis någon skönhet på bild efter jul- och nyårsfiras tyvärr. Jag hoppas det inte ser ut som om jag har bukfetma eller eventuellt medverkat i Twilight med min icke-så-jätte-bruna hy. Scary shit.

På tal om fulhet i plural. Håret fick sig en omgång häromdagen. Jag veeeeeeet hade lovat mig själv att inte färga håret denna vinter men jag blir så lessen på mitt råttfärgade rufs. Lyckligare och aningen fräschare brunett numer. Eller hur? Ingen medmänniska brukar hålla med mig om dethär. Kalufen och jag ska jobba i studion några timmar och försöka få klart den röda jackan. Och eventuellt dega i soffan och läsa böcker i ett par timmar. Sådan torsdagslyx.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s