IMG_4787 (800x520) IMG_4784 (800x533) IMG_4788 (800x488)

Har inte öppnat kalendern de senaste elva dagarna. ELVA dagar ledigt. Det är många dagar det. Så när klockan ringde 6.25 i morse var ögona som sementblandare och jag svor några feta fula ord när jag cyklade till tågstation i regnet. Mitt miserabla liv utan bil är ett kapitel för sig. Yep. Bara att öppna kalender igen då. Ganska tom sådan faktiskt. Bra så. För om några veckor står det COPENHAGEN FASHION FAIR. Whop whooop vad roligt. Tisdagen 28. Januari pyser vi iväg och är borta hela veckan. 2OR+BYYAT ska även bidra till modeshowen, så det blir eld i röven fram till dess. Ganska trevlig uppgift att välja ut och boka modeller dock, speciellt de av manliga könet.

För att inte se ut som en bonnläpp bland alla heta modenissar i Köpenhamn har jag försökt göra några vettiga rea fynd också. Ovan figurerar två par nya brallor. Båda Lindex. Båda rea. Ena Missoni samarbete. Båda svinfina. Troligvtis kommer jag mestadels använda kläder från 2OR+BYYAT så kommer enkelt undan på själva mässan. Bra så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s