IMG_4797 (800x533)

Röran före

IMG_4808 (511x800)IMG_4811 (800x533)Nyinflyttat till studion –  en ställning för småprylar. Fenomenal grej som dessutom snurrar. Att organisera och planera är bland mina favvosysslor – bli alltid lite i extas i bokhandlar – så denna julklapp jag fick av min syster var pöööörfekt. Ska försöka få tag på mer krokar bara så att alla rullar får plats.

Har försökt njuta av sista dagen på det evighetslånga jullovet. Städat läggenheten och rett upp hela studion. Ska iväg på jobb till Helsingfors imorn. Lite synkkä fiilis just nu. Men det lär väl vända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s