IMG_4102 (800x533) IMG_4086En ny rosa mus har införskaffats. Yep. Den meningen kan misstolkas på många sätt och vis och jag rådnade som en fånig tonåring i butiken då jag bad om hjälp att hitta musarna. Men fatta att jag köpte en rosa. ROSA. Jag som aldrig någonsin ägt nåt rosa. Never ever. Nu flyttar det plötsligt in rosa prylar till höger och vänster hemma hos mig. Man kan tydligen ändras med tiden. Eller nåt. Och bra så. Rosa musen påminner mig om att jag är kvinna, vilket jag har en tendens att glömma ibland på jobbet.

Och pryl numero dos var ett nytt handtag till WC:n i studion. Inklussive installation. Så nu kan man lugnt gå och kisa utan att behöva sitta med handtaget i handen. Jag får nervösa samanbrott av dylika söndriga prylar. Det var min julklapp till firman det, mohahaha (+kaffekoppar och lite kafferelaterade grejemojer).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s