IMG_4116 (800x533)Jag kan inte begripa det. LEDIG. I en hel vecka. Det är över mitt förstånd. Sista dagen undan i Helsingfors och det har varit turbo-meininki in i sista sekund. Fyrade av ytterligare ett plagg som ska tillverkas (svart kostymbyxa på kommande, blir svinbra) och gav feed-back på Samples (prover) till fabrikerna på vår/sommarkläder som kommer att droppa in i början av februari. Och så avslutningsvis lite bubbel. Som sagt, modebranschen är 5 % glamour och 95 % svinhårt jobb. Men dendär fem procenten smakar därför extra godis.

Sitter på tåget som bäst, påväg hemåt. Nöjd. Glad. Förväntansfull. Samtidigt lite panikslagen. Blir mycket jobb i januari då alla prover anländer. Ska fotas. Dokumenteras. Bestämmas priser. Göras Salesbook… The list goes on an on an on an on on on on. Allt innan modemässan i Köpenhamn i februari. Men roligt blir det. Och tills dess tar jag loma! Och myser med den super-duper-ultra-fina julklappen jag fått. Från 2OR+BYYAT såklart. Ska gömma den under granen och visa er senare. Bedårande grej.

Nu. SOFFAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s