IMG_3989 IMG_4070 (800x533)Fodrade kläder är så förbannat luriska. När man tror att nu, NU börjar det bli klart. Så då har man ännu fodret kvar som tar hundra år att sy ihop. Har fixat på en vinterjacka för brinnkäralivet idag. Och hade nyss en provning med kunden. Ser riktigt lovande ut. Det sista, sen….

Kolla förresten på andra bilden – tagen strax innan jag rusade iväg till DinoDina VIP kvällen – hur hysterisk rörigt mitt arbetsrum är. Tavara exakt överallt. Tacka fan kan jag bara stänga dörren och ignorera dethela.

4 reaktioner till “I hate lining

  1. JA. Svindyrt. Jag pendlar endast 3 dagar i veckan men köper ändå månads/kausilippu, eftersom jag räknat ut att det inte lönar sig för mig att köpa enskilda biljetter eller 10-gångersbiljetter. 30 dagarsbiljett Karis-Helsingfors med alla tåg kostar ca 330 €(får 10% rabatt på det om man bor i Raseborg). Så för mig är det en stor förlust. Det finns inget mittemellan. Pendlar man däremot 5 dagar i veckan är det lite mer okay, men nog dyrt :/

   Gilla

 1. Hej! Råkade hamna på din blogg av en slump och fastnade direkt! Har en fråga till dig…det här med fodret, behövs det när man ska sy en ”finklänning”?

  Mvh Bibbi

  Gilla

  1. vad roligt! tjaa, detdär med foder beror helt och hållet på hurudan klänninsmodell su ska sy. Men jag skulle rekommendera foder eftersom det ser så mycket snyggare ut ochdessutom är enklare att få ihop hela klänningen utan synliga sömar och så vidare 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s