IMG_4012 (800x532)

IMG_4009 (800x473)Nåjah. Lyyyysande dag på jobbet. Det sa bara schwoooooooch och så var to-do listan kirrad (schwooooooch = 10 timmar, men ändå). Blir alltid lite lycklig av att göra mönster och proton och listor, vilket sysselsatt mig halva dagen. Ett par nya hysteriska byxor skickas för att sys upp imorgon. Detni. Nötter och russin gör ju inte saken sämre. Anagi vad gott. Jag börjar känna en pikuliten julfiiilis komma smygande.

TO-DO listor är förresten en av de bästa stress-hanterarna för mig och jag brukar rekommendera alla praktikanter att skriva ner listor (speciellt när man har en chef som snackar på som en kulspruta. Vore omöjligt att komma ihåg ens hälften). Euforin då man får stryka över något på listan är ju så salig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s