Jag börjar fatta vad det inbeär med full inkorg. SÖTA ÖDE det väller in jobb-mail. 37 nya på en morgon. De flesta från producenterna i Asien/Europa. På knaglig engelska och sjutusen förkortningar. Börjar snajja det så småningom. Men inte undra på att folk får mer eller mindre fel i huvudet. Och dethär är bara början…

”The PPS will be according to bulc spec size M, sent to u ASAP after CNY.”

Just ja.

Har blivit en heldag framför dator med andra ord. Förutom mailkaos har jag pillar med presentkort (kommer snart online!) och skrivit ihop mer instruktioner till fabrikerna. De gånger vi inter har ett färdigt mönster eller plagg att skicka til fabrikerna som mall så gör vi mini-versioner av plagget på dator. då sparar vi i slutänden både tid och energi och slippa missförstånd. Rappakaljan nedan ska alltså bli en klänning. Så småningom. Loooogiskt, visst?

patterns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s