Jag lyckades på nåt underligt vänster lura med min karl till – hör och häpna – Citymarket i Lojo denna lediga söndag. YESS. Älskar sådana där hysterisk stora butiker med krääsä i. Jag tänkte mig julklapshandel. Det blev inte riiiiiktigt så. Ett par klappar kirrade, men resten av prylarna var till mig själv. Oj.

Men der ligger orsaker bakom! Mitt hem har sett lite halvfäridg ut ända sedan… förevigt. Jag är väl en av de få kvinnor som faktiskt inte är så intresserad av inredning. Känns nästan kontroversiellt att erkänna. Visst uppsaktar jag skönhet i hemmet. Men har inte energi, tid eller ens öga att fixa det själv. Så det kändes som en storsatsning idag då jag köpte en vinröd filt. Vinröda ljus. Julbelysning till balkongen. Och sydde ihop dynöverkast till vardagsrummet (som jag tänkt göra i sisådär ett halvår men det mesta av tyget blev till en klänning istället, moahaha).

IMG_3922

IMG_3928 (800x519) IMG_3930 (800x533)IMG_3911 (800x533) IMG_3903 (800x523)

Gissa hur präktig jag känner mig nu, i min soffa. Med vinröda filten om benen. I min vinröda(!) tröja. Och fräsiga dynor bakom ryggen. Jestas ändå. Så husligt.

2 reaktioner till “Wine red fetish

  1. Du har ju så fint hemma hos dig Elin! Väntar på att inta din soffa 😉 DEt kmåst bli en dag före jul:D

    Gilla

    1. haha, nåja. Beror på vad man jämför med 😀 Kyllä, du/ni e hjärtligt välkomna ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s