IMG_3823 (800x519)

Dehär hottisarna var mitt sällskap!  Söta öde.IMG_3842 (800x531)

Min mask mosade mina stackars ögonIMG_3845 (800x523)

IMG_3852 (800x524)

Fiilis program! IMG_3853 (800x533)

IMG_3861 (532x800)

Spännnnnandeeee. Här ser ni varför jag realterade min klänning till en julgransboll. Här tillsammans med Highway Design.

IMG_3866 (800x523)

Malenami som tog dubbelseger var bedårande och rörande. Helt klart värd vinsterna!

IMG_3868 (800x533)

Nåja. Här är lite pics från härligheten. De flesta bilderna tagna av Henrica. Tack för det. Tillsammans med två av mina pang-brudar, Sandra och Heni, piffade vi alltså till oss, klunkade en skumpaflaska (ok två) och gick på Blogg priset 2012. Överlag lyckad tillställning i mitt tycke. Sjukt underhållande program, välordnat, vackert dekorerat. Att jag sedan inte vann i min kategori – årets snyggast blogg- påtar mig int så myky i reven, som man sägeri Karis. Bara jäkligt tacksam över att få vara med på ett hörn även om jag såklaaaart gärna hade vunnit bla bla bla . Däremot tycker jag det var jättejättjättesynd att så många av vinnarna i de olika kategorierna inte var på plats. Blev litet anitklimax där. Men men. Det är ju inget arrangörerna kan påverka. Min klänning föll inte i bitar och jag ramlade inte på näsa eller bröt en arm. Bra så.

Vi hade grym fiilis och efter programmet sprang vi vidare i snöslasket till Apollo där vi dansade resten av natten. Ja, det var jag och Heni som stal Candy King påsen och tryckte den i oss. Ojoj. Bilderna på min andra kamera är underhållande! Dagen efter var inte så mysig.

TACK flickor!

Mer bilder finns på X3M, men de utnyttjade tyvärr inte fotoväggen riktit som man ska.

2 reaktioner till “Bloggpriset 2012

  1. Din klänning är sjukt snygg! Hann inte kommentera den på själva galan. Kul var det att träffas igen. Kanske du vinner nästa år 🙂

    Gilla

    1. Taaack ska du ha, och detsamma! Roligt att mötas igen. Härlig mage du hade. Ja vi får tammetusan se till att nån av oss vinner nästa år 😉 Kom gärna förbi 2or+BYYAT butiken nån dag om du har tid! krams

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s