IMG_3735IMG_3736IMG_3743IMG_3737Jag lovade mig själv tidigare att inte sy ihop klänningen till Blogg galan kvällen innan. Så var ju illa tvungen att göra det idag då – två kvällar innan. Bra att man är ute i god tid lixom. Men färdigt blev det. Och studion ser nu ut som en roskis.

Resultatet då? Det får ni beskåda på onsdag. Men kan säga så mycket att den sitter pööörfekt! Sömnadstekniskt även okay. Har den här gången draperat klänningen direkt på min kropp och kära Diana och skitit i allt som har med mönster att göra. Valde dessutom att tänka om i och med coctail-temat, så nu ser jag lite mer ut som en julkula. Röd julkula.

Bloggpriskommentatorn har varit mer uppmärksam än jag och notera att spets tydligen är det heta materialet till årets gala. Ojdå. Nåh, jag är väl den endas om kommer utklädd till julgranspynt åtminstone. Inget storslaget eller extravagant. Men småkul och fint. Bra så.

Jeastas vad roligt det kommer bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s