IMG_3590 (2)Proto, blivande tröja till höstkollektionen 2013

Jag är väl den enda som ser det roliga i den här bilden. HAHAHA blir slö bara av att se på den. Vi jobbade skallarna av oss igår på jobbet och skrev så mycket instruktioner  till fabrikerna  gällande höstkollektionen att det snart sprutar ut genom öronen på mig. Kom nyss hem från Canny (lördagsjobbet), och avslutar nu ytterligare en fil som ska klickas iväg till Asien, idag. Och om tre timmar ska jag se ut som en hot-babe från 80-talet och gå på fest. VAD ska jag ta på??? Fifän det ska bli skönt med söndag imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s