LYSANDE flyt på jobbet idag. Gamla hederliga industri maskinen har gått het efter en lång törnrosasömn. Har jobbat ihop proton så det sprutar om det och börjar se resultat på shorts, byxor och kjol. Bra fiilis. Men desvärre sista dagen praktikantflickorna Jenni och Paulina är i studion och hjälper till. Precis då vi kommit igång ordenligt med team-worket (jag skissar och gör mönster – flickorna klipper ut och syr). Synkkä. Jag började vänja mig med fiilisen att ha assistenter. Lyx.

Och så för att kasta in en kontrast så avslutades dagen med pojkvännens handbollsmatch i hemma hallen. Mysko liv.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s