De e loongt. Har nog inte blivit någon S&M fantast över en natt. Lite mer HC än vanligt bara i läderboots, kofta med metallspännen och armbandet som ”Choker” runt halsen. Inget sockersött här inte. Borde skriva femton inlägg och 2OR+BYYAT läderprodukter. Dom är helt enkelt fantastiska. Återkommer med den saken.

Har blivit jobb från butiken som vanligt på tisdagar. Klurat ut mönstret på ett par galna byxor som Yat skissat upp. Det tog mig åtta timmar det. Nä. Klämt in en hel ennat vakio butiksjobb. Men imorn ska en proto sys ihop. Y E S S! Det är ju DET som jag är farbannat bra på – mönsterkonstruktion is my biggest love.

En reaktion till “S&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s