http://arenan.yle.fi/radio/1753598

Här kan ni höra klippet då jag besökte Kati och Eva på Radio Vega – Morgonöppet – i morse. Första gången live radio för min del, så jag var väl lite dallrig i benen. Bör erkännas. Men bockar och bugar för grymt trevliga kvinnorna i studion! Och inte att glömma snälla tekniker-mannen. Jestas. Visst är det härligt då det lixom sprutar positivtitet och glädje ur människor. Bekanta röster dessutom. Fick mig att slappna av. Så inte allt för mycket svammel denna gång. Om man ignorerar det faktum att jag säger ”Oj” sisådär fyrttiotre gånger. Man lär så länge man lever.

Tack för detta Radio Vega, Kati och Eva!

2 reaktioner till “On the Radio

    1. Tack! ja det låter inte så hemst som man inbillar sig i sitt huvud efteråt 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s