Klick. Skickade nyss iväg svar på inbjudan till bloggpriset. Yipiiiii vad roligt! Min finis Henrica kommer med mig. Och ska försöka lura med Lotta också. Lutar mot att bli en kalaskväll med övernattning och party party! Yess.

Masquerad Coctail temat låter glassigt också. Men. Jag hade tänkt mig långklänning, eftersom jag klär upp mig sisådär en halv gång på ett årtionde. Grubblar nu om min klänning – som jag planerade innan inbjudan damb ner i mailen – är tillräckligt coctailig och inte för gala-aktig? Skulle inte ha energi eller tid att planera om. Voi söta ödet vilka enorma problem man kan ha i livet.

Hur kommer ni att klä er? Fint? Visst?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s