Det har varit lite för många miljoner motgångar för att vara en huippu dag. Att cykla hem från tåget kl 21.03 med en dator, en handväska, en tygkassa och två fulla plastpåsar från Eurokangas är ju inte så sjukt kul avslutning på dagen det heller. Men låt oss fokusera på det roliga – jag har hittat material till min Blogg gala klänning! Åh vad fantastiskt det blir. Hade tänkt mig rött, men det blev nåt ännu bättre.

Material till höstjackorna jag ska sy upp släpade jag också med mig hem. Så enkelt var det att sprätta 170 euro på tyg lixom. Ousch. Skulle svida rejält, om jag inte hade firmakort 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s