Det närmar sig. Bloggpriset 2013. Sista vecka vi kan rösta nu också. Här. (Såklart oerhöööört gärna på min blogg). Hög tid för mig att planera ihop nåt i textilform att dra på mig. Spännnandeeeee. Men någon bubbelplast klänning blir det inte. Här en pikuliten upp-och-ner-vänd idé av hur det kommer se ut. Klassiskt men lite nakit samtidigt (alltså bar hud, inte knakkorv). Gäller att hitta nåt snärttigt tyg imorn bara som passar med idén. Or I am screwed.

Förra året såg det ju ut såhär.

2 reaktioner till “The Blogg gala dress 2012 – part 1

  1. Pingback: Invite « elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s