Söndag kväll, och det kliiiiiar i mina fingrar. Längtar till att påbörja ett nytt beställningsjobb i nyastädade studion. Imorgon…

De helger jag jobbar i Canny blir väldigt korta och jag har därför lovat mig själv, på heder och samvete, att skippa allt annat jobbrelaterat dessa helger. Visar sig att jag saknar heder och samvete ibland men jag försöker. Har alltid varit lite bajsig på att varva ner. Bara vara en kväll utan att ständigt göra något produktivt. Ofta är det en kraftansträngning för mig att ligga still och se på film, eller läsa en bok i soffan. Det kan börja krypa i hela kroppen på mig och jag blir hispig och irriterad efter bara en stund. Jag antar att många känner igen sig? Att få grym känsla av rastlöshet och ångest av att vila – det som alla människor behöver göra ibland – känns ju lite sjukligt. Så jag försöker komma ur den vanan och lära mig ta det lugnt. Chilla. Äta gott. Träna. Städa. Umgås med alla kära… Do did done. Oerhört skön känsla nu.

Och tack mamma och pappa för laxen. Utsökt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s