Nypyntade dockor 2OR+BYYAT butiken. Förtjust i French Connection byxorna

Multitaskin från jobbet idag. Eftersom jag var stationerad i butiken men har enmiljard grejer att göra, gav jag istället instruktioner till vår praktikant hur hon skulle sy ihop proton på de mönster jag ritade ihop tidigare i veckan. Behändigt med extra folk! Jag börjar fatta tjusningen med assistenter, även om jag själv är en, hööhhö. Själv har jag istället laddat upp lite nytt material på Webshoppen, bytt kläder på dockor, fotat och ätit slemmi lasagne. Och blivit utskälld av en tant där mellan varven också. Hon var tydligen trött på livet. Och jag råkade stå framför henne. Inte trevligt.

Men det är fredag, jobbar i Canny/Karis imorn och det är påriktigt trevligt det. Kundbetjäning till ER Raseborgare, som allt som oftast är väldigt väldigt gemytliga och tacksamma och snälla och med näsan på rätt höjd och pratar svenska, eller snörper inte på näsan om min finska inte låter perfekt. Tack för det. Fortsätt så. Och kom in och handla imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s