Att jag är en terror-tant gällande material i kläder är ingen hemlis. Det borde alla vara! Mer om textila material kan ni läsa här och här. Men nu har det även smittat av sig till fötterna. Läder läder läder jag vill ha äkta läder som andas på fussingarna, formar sig efter foten och håller sig snygga i flera år. Har blivit lite extra hjärntvättad av min vän som jobbar på Rizzo 😉 Jag och hoppeligen ni också har ju bara två stackars fötter. Det växer inte ut nya om vi förstör dem.

Så det kändes som om jag syndade stort då jag gick till kassan med ett par syntetskor i morse. Men det var akut. Påriktit. Mina stövletter var i ruttnaste laget. Och att finna tiden att hitta nya är omöjligt. Det blir första bästa istället. Och den här gången var dessa snyggast på hyllan i Dins Sko – i mina ögon.

Nåra bra webshops för skor som ni kan rekommendera?

5 reaktioner till “forgive me shoe-lovers, for I have sinned

  1. men jesus, det var ju jäkla typiskt! Att jag inte kollade ordenligt :/ Har de inbyggd platå? ser ganska höga ut. Men värt att prova! Kanske ja hinner lämna tillbax mina än! 😉

   Gilla

   1. De har faktiskt inte så hög platå som JC:na vanligtvis har, men är nog säkert minst lika sköna som de där! Jag håller med Heni, för tillbaka och köp ordentliga istället! 🙂 Eller kom och pröva dem först fast, så kan du jämföra.

    Gilla

 1. Dom e fiiina Elin men jag tänkte helt samma som Linda! Jeffrey Campbell har ju liknande o dom e bekväma o bra material. För tillbaka Din Sko skorna o köp av Linda! 😉

  Gilla

  1. Yepp, visste inte de. Ska åka å kolla på dom imorrrn 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s