Nya Canny klädbutiken öppnade i Ekenäs (Formis) igår. Fräsch, gemytlig och förvånandsvärt stor! Rymlig damavdelning. Vägg för smycken. Snygg herravdelning. Sex provrum. Enorm kassadisk. Stor karkkiskål! Och så ska vi inte glömma kläderna – Veromoda. Only. Object. Pieces. Jack and Jones och Selected. Har jag glömt nåt nu?

Värt ett besök gott folk!

Själv såg jag allt annat är fräch och gemytlig ut i min eftisvänliga college-tröja-gimmistövlar-outfit så jag försvann illakvickit då kunder började droppa in. Därav brist på vettiga bilder. Vad jag bidragit med hit är alltså den vita gardinen som hänger längs hela bakväggen. (Och svettades som en tok för att få dem på plats innan öppning)  Inget designjobb precis. Chefen berättade exakt vad han ville ha. Men det är förvånandsvärt mycket knepigare att sy 40 meter gardin än man kan tro, belive u me! Att ens hitta material är ett projekt för sig. Och att sedan hålla så stora mängder vitt tyg rent är ju ytterligare en liten omöjlighet. Min studio skiner efter allt moppande och torkande.

Nu som då tar jag ändå emot dylika jobb, eftersom det är skönt att bara göra ibland, utan att tänka så himla mycket. Tidigare har jag exempelvis sytt ihop löpare till min kusins bröllop. Det blev också många långa metrar det kan jag lova.Att sådant.

36 meter borslöpare jag sydde till min kusins bröllop förra året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s