Ok. Läge att börja kasta ihop en gala-stass till Bloggpriset. Ynka tre veckor kvar! Och ni minns väl att rösta? Tänkte jag skulle hitta finfin inspiration från MTV EMA röda mattan häromkvällen men … eeeh… what? Jag lixom begrep inte vad folk hade på sig. Den ena skapelsen mer mystisk än den andra. Vad har hänt med klassiskt vacker? Vad har hänt med långklänning? Vad har hänt med alla vackra kläder?!?! Eller borde jag istället fråga – vad har hänt med mig som tycker allt ser snuskigt moderna och konstigt ut? Jag kan ju inte bli gammelmodig redan – som 24-åring?

I hopp om att inte låta som en riktig surkärrin  (när det kommer till kritan var jag ju inte ens bjuden och borde hålla klaffen), så har jag ovan plockat ihop några klänningar jag personligen tycker fick godkängt. Rita Oras övredel är bedårande! Färgen likaså. Rött är hett. Swift-flickans klänning har snygga skärningar, och den sitter som ett andra skinn! Kanske jag kan ploka lite inspo härifrån ändå. Men min galastass kommer nog att vara mer klassisk, sjutton gånger om.

Vad sjutton Heidi Klum tänkte vet jag inte. Me not like. Tur att kvinnan är hot mama i övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s