RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR

Som sagt, jag är väldigt väldig väldigt gla´över att vara nominerat till årets snyggaste blogg! Jestas. Fick tillochmed en släng av prestationsångest där ett varv. Min mamma har lixom varit mer aktiv med min valkampanj än jag. Tack mamma<3

Men nu har jag slutat noijja, inpirerats av Skinkas HC-valkampanj och insett att jag måste rycka upp mig för att ha en chans att kamma hem segern inom min kategori. JAG VILL JU VINNA! Inget snack om saken. Så jag vore oerhööööööört tacksaom om ni lade en röst på mig – årets snyggaste blogg – om ni ens tycker att denhär bloggen är pikulite snygg. Piku piku lite räcker. Mer än så kräver jag inte. Tack tack TACK!

3 reaktioner till “vote, please

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s