15 meter vit gardin surrade jag ihop igår. Har nämt i förbifarten att mitt gamla jobb/klädbutiken Canny i Karis ska öppna en ny butik i Ekenäs. Nästa vecka! Whooop, vad roligt. Chefen frågade mig för x antat veckor sedan om jag kan hjälpt till med pyntandet – närmare bestämt sy en gardin som ska täcka ett 21 meter brett område. TJUGOEN METER. Det är ingen liten gardin det.

Efter sjuhundramiljarder problem med materialanskaffningen (jag tänker inte  gå in på hur kakka tygutbudet i landet är igen) så har jag åtminstone fått ihop en gardin av tre. Bara 30 meter kvar att sy ikväll då, och ber en stilla bön att tygbeställningen har anlänt till Eurokangas. Or I´m screwed.

3 reaktioner till “45 meters

    1. haha, detdär med mutor – jag är öppen för förslag 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s