Det är väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt ofantligt svårt att vara kreativ när humöret är på golvnivå, orken likaså och man dessutom ska komma med fantaaaaastiska ideér som ska passa in i ett koncept, helt avvikande från ens egen stil. Det ni. Fifään ibland är designjobbet tungt. Jag säger då det. Bittert humör här, javisst. Ingen fredagsfiilis whatsoever. Men jag vet att det vänder. Antagligen är allt blommor och solsken och freda på jorden redan på måndag. Eller imorgon, GIRLSNIGHT!

Glömmer den här dagen, slänger mig i soffan och tänker på igårkväll istället då Lotta och Willy var på besök hos mig (exakt lika charmig som på bild), lik som Sandra och en Lotta till. DET var gemytligt. Tack snälla.

3 reaktioner till “when it sucks, it sucks really bad

  1. oj vad jag skulle velat vara hos dig igår. mitt humör är också på bottennivå ikväll. ha en kiva fest imorn

    Gilla

    1. jaaa sku jac ha spelat hade du kunna joina 🙂 Men nästa gång!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s