Schhhwwwwuuuuuusch. For dagen. Och så satt jag på ett proppat y-tåg och svettades för att hinna till Finland-Luxenburg handbollsmatchen i hemmmahallen (det var jag som luktade apa på läktaren i hörnet, sorry). Men det var det värt. Och min svettiga uppenbarelse kompenserade jag med med nyklipt frilla (tack snälla kusinen!), ännu nyare indigo tröja från Carlings och nyaste lila(!) ögonskuggan jag fått av chefen. Så det jämnar ut sig. Och flytet på jobbet – det håller i sig.

SOVMORGON imorn.

4 reaktioner till “indigo

    1. Tack va snällt sagt. Krigar själv med tanken att det är gult. Men men, kanske bara ibland 😀

      Gilla

    1. Tack snälla! Halsbandet är från Carlings, men köpt för flera år sedan så finns knappast kvar i sortimentet, tyvärr. Ett av mina få halsband som jag älskar dock! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s