2OR+BYYAT AW2012 ute i butiken nu

New AW 2013 coming up

NU KÖR VI. Höstkollektionen 2013 för 2OR+BYYAT ska vara redo inom två (!) månader och vi rivstartade idag. Har plockat ut de slutgiltiga tygerna ååh så bedårande sådana och gått igenom konceptet och stöttepelarna för kollektionen. Känns jäkligt bra, tryggt med tre par olika ögon och smaker (Yat, Pierre, jag) och jag hoppas och tror att det blir dunder!

Eftersom jag som vanligt är stationerad i butiken på tisdagar försökte jag göra lite extrajobb därifrån. Plockade ut gamla samples från tidigare kollektioner som jag tror kan bli till nåt nytt. Prova. Fota. Skrea ner ändringsförslag. Materialkombinationer. Smidigt sätt att skapa nya plagg på basen av existerande modeller. Imorn blir effektivare nere i studion där vi ska börja såsa ihop enkla toaller (proton) på nya plagg.

Inte nog med det. Efter jobbet gick jag till Eurokangas i ett sista hopp om att få tag på det där förbannade vita gardintyget. Och det hade anlänt. Jag ville hoppa i famnen på tyg-tanten och släppa en tår. Så lättad var jag. Och imorgon ska det sys ihop 38 meter gardin till nya klädbutiken som ska öppna i Ekenäs. Ska berätta mer…

Dagar som dessa älskar jag mitt jobb och Helsingfors och hela livet. Mer än vanligt alltså.

En reaktion till “Autumn/Winter 2013 coming up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s