Fem år. Så länge har jag och Johan varit tillsammans. Det är ju lite galet det. Men samtidigt så självklart. Och här önskar jag att jag kunder lägga upp en super-söt bild från helgen då vi pussas och är allmänt gulligull, men vi är tyvärr inte lagda så. Vi ser oftast ut som två fånar. Bilderna ovan är alltså 3 år gamla. Utöver att snora och överkonsumera halspastiller så har vi därför firat till det lite med middag och grejer. Fina blommor. En flaska vin. Allt för mycket MarabouDajm. Allmänt kiva. Han infinner sig inte mycket här i min virtuella värld – ett medvetet val – men desto mer i den riktiga världen. En pikuliten kärleksförklaring på nätet var femte år ska väl ändå inte skada någon. Så ja. Jag älskar dig. Min fåntratt.

7 reaktioner till “five

  1. HAHAHA ojherregud. du har så rätt Malin. Tänk vad Affes har bidragit med lixom. Önskar jag skulle kunna tänka tillbax på tiden då vi stod i bardisken, fångade varandras blickar, hade en vuxen och intressant diskussion om… nåt. Men neeeeeej! De va nog Hard Core flirtas med ”if fell o sexy” dans längs pelarna och hela köret. Tacka fan har man inte det på flm 😀 Men roliga tider, och bra blev det ju 🙂

   Gilla

   1. 🙂 Som sagt blev det ju till nåt bra, så det var tur vi var typ varje lördag där;) Saknar nog lite dom tiderna! Väntar så på att få se era husplaner

    Gilla

 1. Haha, flirta i Affes 😀 Undrar hur många förhållanden som har börjat så här i vår lilla by 😀 Grattis E&J, och tack för igår,kiva kväll ❤

  Gilla

  1. tack Sandra! å sant, plötsligt blev ja på svinigt gott humör, och lite generad samtidigt:D vi ses ikväll antar ja!?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s