Okay. Nu har jag plöjt igenom

 • Ice Age 4
 • Gossipgirl season 5, asvnitt 4-11
 • Snooky and Jwow
 • Snooky and Jwow
 • Nån kakkafilm som jag avbröt i mitten
 • Snooky and Jwow
 • Bridget Jones Diary
 • Bridget Jones – Edge of reason

Hur länge dröjer det innan man får liggsår? Aj. Och när man fäller en tår till Bridget Jones, då vet man att läget är illa (Samtidigt måste jag försvara mitt fåniga val av underhållning med förklaringen att jag sett de flesta nya filmerna med Johan, min fim-nörtti). Ja. Jag fick alltså bita i det sura äpplet till slut och inse att jag är sjuk. Ligga hemm. Stilla. Inte göra nåt. Blä. Så snälla rara bassilusker i kroppen, se till att jag är frisk imorgon och kan gå till jobbet som en normalt funtad människa. Soff-häng passar inte mig.

Men hey, en trevlig nyhet har jag att bjuda på. Johan och jag har köpt tomt! Yep. Vi äger en ruta med sand i Karis, vilket är lite coolare än det låter. Herrejestas. Nu ska det byggas hus! ❤

6 reaktioner till “the couch is not cut out for me

  1. haha jaaa, den kan int man heller så för många gånger! 😀

   Gilla

  1. Tack Anni! Ett lycka till behövs 😀 Lär dröja innna det har håt på vår sandruta..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s