Voi söta öde. Det är ingen fager syn här hemma i soffan. Dränkt i snorpapper dessutom. Hur onödigt är inte flunssa? Gaaaaaaah! Får psykiska störningar av att ligga hemma i soffan en hel dag likt en oproduktiv mjölpåsa. Serrriöst. Så därför gör jag inte det. Enkelt.  Även om det ibland vore det ända rätta, jag vet jag vet bla bla bla. Tog tåget till jobbet som vanligt istället.

Och tur var väl det. Att jag gick till jobbet alltså. För vi hade dunder-möte gällande materialen till höst/vinterkollektionen. Så gott som alla materialprover vi beställde på tygmässan har droppat in så det var kalas i stugan! Och många långa timmar har gått åt till att klämma, känna, jämföra och testa alla prover, och hör och häpna – saken är så gott som biff. Vi har dragit riktlinjer för kommande höst/vinter kollektionen och det blir hett hett hett! Till näst beställer vi sample-tyg (sisådär 10-20 meter av varje tyg vi valt) som vi kan sy provplagg av.

Men imorgon är jag ledig och ska viiiiiila. Eller försöka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s